Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farsang

2013.03.12

 Farsang

 

2013.02.16-án, szombaton került megrendezésre iskolánkban a farsangi bál.

Délelőtt az alsó tagozatosok öltöztek jelmezbe. Az első és a negyedik osztályosok egyéni jelmezeket mutattak be egy kis közös produkcióval, a másodikasok a cirkusz világába kalauzolták el a nézőket, a harmadik osztály pedig a Gangnam style nagy sikerű táncára ropta, megadva ezzel a jó hangulatot a farsang további részéhez.

A felső tagozatosok mulatságára délután került sor. Minden osztály csoportos produkcióval készült. Az ötödik osztályosok „Jó rab is holtig tanul” címmel börtön rock paródiát adtak elő. A hatodik osztályban a fiúk és lányok szerepet cserélve mutatták be „Fele fiú, fele lány” produkciójukat. A hetedikesek Michael Jackson Thriller számára változtak át zombivá. A 8/A-sok „Szombat esti gáz” elnevezésű táncparódiát adtak elő, a 8/B-sek bebizonyították, hogy„vannak még rossz gyerekek” .

A jó humorú előadások kellően megalapozták a további jó hangulatot, amelyhez hozzájárultak a szülők által készített finom és dekoratív sütemények is.

A Szülői Munkaközösség az utóbbi évek legjobb bevételét könyvelhette el, mellyel a tanulók osztálykirándulásához járul majd hozzá! Mindezeknek köszönhetően elmondható, hogy az elmúlt évek legjobban sikerült farsangi mulatsága volt az idei.

 

Köszönjük minden résztvevőnek!

 

Képek a képgalériában találhatóak.