Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farsang 2014

2014.02.21

 

image007.gif

 

 Farsang

 

     Az idei farsangi bálunkat február 8-án tartottuk a szülői munkaközösség által feldíszített kultúrházban. Délelőtt az alsósok, délután a felsősök öltötték fel az érdekesebbnél érdekesebb maskarákat.

      Az alsó tagozaton főként az elsősök választották az egyéni jelmezeket. Csak néhány példa a megjelent vendégek közül: eljött néhány indián, transzformer, Batman, lila tehén, de nem volt hiány a hercegnőkből, királykisasszonyokból sem. A nagyobbaknál csoportos műsorokat is láthattunk. Így megelevenedett a baromfiudvar, eljöttek a tengerészek, matrózok, és egy előadás erejéig a lányok szerepet cseréltek a fiúkkal!

A felsős osztályok is begyakorolt „színházi produkciókkal” örvendeztették meg a szülőket, nézőket. Láthattunk X-Faktor produkciót, TV reklám blokkot, cirkuszi előadást, a paródia paródiáját, illetve UV fényben előadott látványos koreográfiát!

A produkciók után, a tánc közben mindenkinek jól esett a szülők által készített finomságok sokasága!

 

Köszönjük a szülők támogatását, a szülői munkaközösség fáradtságot nem kímélő tevékenységét, és a gyerekek, pedagógusok aktív előkészületét, részvételét!

                            Már most várjuk a jövő évi farsangot!

 

 image008.gif                                                        image009.gif