Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagybajom XXII. Csokonai-napok

2014.02.10

 

Nagybajom XXII. Csokonai-napok 

 

Iskolánk tanulói idén is sikerrel szerepeltek Nagybajomban, a XXII. Csokonai-napok rendezvénysorozaton. A 2014. február 4-én és 5-én szervezett versenyek témája a természet, a növények az állatok szeretete, a természet és az ember kapcsolata volt.

 

Tanulóink a rajzpályázatra már hetekkel korábban készítették a képzőművészeti alkotásokat. A mintegy ötven beküldött pályamű közül harmadik és negyedik osztályosaink  egységes munkáikkal kiérdemelték a zsűri különdíját. Egyéni versenyben Tóth Sára Pálma 1. míg Pisák Viktória 2. helyezett lett. A díjazott művek elkészítését Bózsa Réka és Molnár Mária segítették.

 

A matematika versenyen logikus gondolkodással, nyitott mondattal, egyenlettel megoldható feladatokon törhette fejét hét tanulónk. A nyolcadikosok voltak a legsikeresebbek. Tallián Dávid 1. valamint Baintner Janka 2. helyen végzett. Felkészítő tanáruk Somogyiné Horváth Erika volt.

 

A vers és prózamondó versenyen négy alsós szavalónk közül Orbán Zsófia harmadik osztályos tanulónk Varró Dániel versével 2. helyezést ért el. Felkészítő tanára Molnár Mária tanítónő volt.

 

Gratulálunk a kitartó felkészüléshez, eredményes szerepléshez diákjainknak és tanárainknak egyaránt!