Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interaktív tudatformáló csapatverseny a felső tagozatban

Interaktív tudatformáló csapatverseny a felső tagozatban

A Fenntarthatósági Témahét zárónapján a Zöldszívvel Egyesület szervezésében interaktív csapatversenyen vettek részt iskolánk felsős tanulói. 
Négy helyszínen osztályonként négy-négy csapat versenyzett egymással. A program során energiatakarékossággal, hulladékgazdálkodással, zöldhulladék gyűjtésével, felhasználásával és komposztálásával, a tudatos vásárlással, a szelektív hulladékgyűjtéssel, valamint a közlekedés okozta káros anyag kibocsátás csökkentésével foglalkoztak tanulóink. 
A csapatverseny többféle tevékenységre is lehetőséget adott. Többek között activity-t játszottak, kisfilmet néztek, TOTO-t töltöttek ki, tudatosan vásároltak, rollerrel szlalomozva szelektáltak. 
 Az 5. osztályosok közül a "Green girls" lett a legjobb csapat. Csapattagok: Borda Laura, Hideg Patrícia, Kasza Enikő és Szabó Léna.
A 6. osztály győztes csapata a "Hamburgerek". Csapattagok: Orbán Zsófia, Széchenyi Szonja, Virág Réka, Nagy Tamás és Ignácz Richárd.
 A 7. osztályban az "Öko-logikusok" gyűjtötték a legtöbb pontot. Csapatuk tagjai: Molnár Dóra, Szabó Luca, Boncz Péter, Horváth Marcell, Horváth Zsolt, Osztopáni Olivér, Zarándok Attila.
A 8. osztály győztes csapata a "Szelektálók" lett. Csapattagok: Horváth Renáta, Péntek Barnabás, Lippai Dániel, Bogdán Balázs, Szecsődi Éva.

Köszönjük a Zöldszívvel Egyesületnek az érdekes és tartalmas programot!