Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dunántúli Mandulafa III.

Dunántúli Mandulafa III.
A Kaposvári Egyetem szervezésében megrendezésre kerülő Dunántúli Mandulafa III. konferencián nyolc diákunk is részt vett. A tehetséggondozó program célja az ifjúság tudományos tevékenységének felpezsdítése, felhívás közös munkálkodásra, motiváció és gyakorlat kialakítása, jövőbeni potenciális szellemi pályafutások megalapozása. A konferencián egy kutatási terület, érdeklődési kör „tudományos” alapú bemutatására volt lehetőség. Az előadást prezentációként mutatták be tanulóink. A kész dolgozatokat az egyetem a konferencia címével megegyező kötetben megjelenteti, ily módon az indulók lehetőséget kapnak tapasztalatot szerezni publikációs tevékenység terén is. A 2018. március 21-én, szerdán megrendezésre kerülő programon kilenc szekcióban négy-négy tagú zsűri értékelte a pályamunkákat.

A harmadik szekcióban Bencze Zolta Digitális eszközök a somogyjádi mezőgazdasági vállalkozásokban című dolgozatával 1. helyezést ért el, ezzel továbbjutott a XVIII. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciájának regionális fordulójára Zalabérre. Felkészítője Bencze Bea volt. 
Ugyanebben a szekcióban Orbán Zsombor A digitális játékok világáról előadott munkájával a 2. helyen végzett. Felkészítője Vass Dorina volt.

A második szekcióban Kulcsár Petra 1. helyet szerzett Egy lovas iskola mindennapjait bemutató dolgozatával, így ő is ott lehet a XVIII. Kutató Gyerekek Tudományos Konferenciájának regionális fordulóján. Felkészítői Molnár Mária és édesanyja Szabó Orsolya voltak.

Az első szekcióban 2. helyezett lett Lóth Noémi Lili Papagájok, a színpompás bohócok témájú dolgozatával. Felkészítői Molnár Mária és édesanyja, Lóthné Csali Erzsébet voltak. Ugyanebben a szekcióban 3. helyezett lett Barti Zsanett Cica vs. kutya című munkájával. Felkészítői Molnár Mária, Balogh Réka és édesanyja Barti Gáborné voltak.

Emléklapot vehetett át Fehér Panna, Szabó Zoltán, Harsányi Zsombor.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítőknek!

 

Sajtó :

https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/kis-tudosok-nagy-dolgokrol-meseltek-az-egyetemen-999713/

 

 

 

A mappában található képek előnézete Dunántúli Mandulafa III.