Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogi tábor a Mátrában

Fogi tábor a Mátrában
Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért EFOP-3.3.2-16 kódszámú program keretében iskolánk a Fogi Színháza Egyesülettel együttműködési megállapodást írt alá. 
A program gyermekszínházi előadásokat, színházi élmények feldolgozását, rendhagyó irodalomórákat, táborokat, táncházakat tartalmaz. Célja, hogy a színház és a színészet, mint mesterség közelebb kerüljön a gyerekek mindennapjaihoz. 
A Fogi Színháznak köszönhetően az elmúlt tanév során már 2 meseelőadást láthattak a gyerekek.
A nyári szünidőben pedig iskolánk 14 tanulójának (a kaposfői és a mezőcsokonyai gyerekekkel együtt) lehetősége nyílt ingyenes, hat napos táborban részt venni a Mátra Táborban Sástón. 
A 2018. július 20-tól július 26-ig tartó időszakban különféle programok várták tanulóinkat. Közösségi és csapatépítő játékokat játszottak, kézműves foglalkozásokon vettek részt, a Ki mit tudon megmutathatták tehetségüket, különleges árnyjáték szereplői lehettek, megismerkedtek különböző táncokkal, erdei túrát teljesíthettek, Sástón megmászták az 50 m magas kilátót, csónakáztak a tavon, próbára tehették bátorságukat a 16 hektáron elterülő Oxygen Adrenalin Kalandparkban, felmentek Magyarország legmagasabb pontjára, az 1014 méter magas Kékestetőre. 
Köszönjük szépen a Fogi Színháza Egyesületnek a lehetőséget! 
A programok tovább folytatódnak a következő tanévben.

 

A mappában található képek előnézete Fogi tábor a Mátrában