Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nekem a Balaton...

Nekem a Balaton...

A továbbtanulási teendőkkel és a ballagási előkészületekkel kapcsolatos fáradalmak kipihenése érdekében lazulós kirándulást szerveztek a 8. osztály tagjai. 
Balatonszemesen jártak, ahol az első nap a ragyogó időben fürdéssel telt. Volt, aki vízibiciklizett, mások strandlabdáztak, fociztak, vagy egyszerűen csak élvezték a hűsítő habokat. A szemesi szálláshely remek választásnak bizonyult. Saját medencével rendelkezett, amelyet a Balatonról visszatérve a fiatalok természetesen azonnal birtokba is vettek. Sajnos, a hosszú forróság után éjszaka óriási vihar csapott le a Balaton partjára is, így gyorsan át kellett szervezni a napot. Vonattal Fonyódra utaztak, ahol a sétatér színpada volt a "főhadiszállás", az nyújtott menedéket a rendkívül változékony időjárás: hol az eső, hol a tűző nap ellen. Természetesen feltalálták magukat a gyerekek. Az időjáráshoz igazodva fociztak, sétálgattak, viccet meséltek, játszottak, fürödtek.
Bár az időjárás kegyesebb is lehetett volna a csapathoz, abban mindannyian egyetértettek, hogy remek kirándulás volt, hisz sok-sok időt tölthettek el közösen egymással. Most, az utolsó tanév utolsó hetében, az utolsó együtt töltött napok előtt pedig ez volt a legfontosabb.

 

A mappában található képek előnézete Nekem a Balaton...