Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEMZETI ÜNNEP 2018​

NEMZETI ÜNNEP 2018​

"​Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak, akik mertek​"​ /Ady Endre/

Iskolánkban március 14-én​, szerdán​ emlékeztünk meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc​ eseményeiről. ​
Hagyományainkhoz híven az alsósok saját készítésű nemzeti színű jelképeket helyeztek el a hősök emlékére kialakított emlékparkban levő kopjafa tövében. Ezt követően a felső tagozattal közösen megnézték az iskola ​3. és 7. osztályos ​tanulóinak műsorát, melyet ​Bögös Lászlóné​ és Szentpáli Edit állított ​színpadra​. A méltó megemlékezést délután Várdán, majd Somogyjádon is előadták a községi műsorok keretében. Köszönjük valamennyi szereplő és a felkészítők munkáját, valamint a szülők támogatását és segítségét!
A községi ünnepségen két pedagógusunk elismerésben részesült Somogyjád község életében végzett tevékenységéért. A képviselő testület ​Molnárné Egri Júliának ​ ​kiemelkedő közművelődési munkáért elismerő oklevelet, ​Tóth Tibor Jánosnak ​társadalmi és közéleti munkájáért elismerő oklevelet ​adományozott. Gratulálunk!
A községi megemlékezést követően Tóthné Bali Klára és Bencze Bea igazgatóhelyettesek helyezték el az iskola koszorúját az emlékparkban a kopjafánál. A Szülői Munkaközösség nevében ​Laczkó-Papné Bank Beáta​ ​ és Tokajiné Szaka Anett koszorúzott.

 

A mappában található képek előnézete NEMZETI ÜNNEP 2018​