Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tabletek segítségével élmény a tanulás

Tabletek segítségével élmény a tanulás

Az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 kiemelt projekt megvalósítása során a köznevelési infrastruktúra fejlesztése érdekében eszközbeszerzésekre került sor. Országosan 800 iskola került kiválasztásra, akik a projektből részesültek. Mi is bekerültünk a szerencsések közé, így iskolánk 30 db tanulói tablettel gyarapodott. 
A gyerekek és a pedagógusok nagy örömmel vették birtokukba és használják az eszközöket. QR kódok leolvasásával nyitják meg a website-okat, majd megoldják a feladatokat. A Learningapps-en az osztálymappából válogatva személyre szólóan fejleszthetik képességeiket. A Kahoot-on versenyezhetnek egymással, a Plickers pedig feleletválasztó feladatmegoldást tesz lehetővé. A digitális pedagógiának köszönhetően a tanórák élménydúsabbá tehetők, a gyerekek motiváltságát kihasználva hatékonyabb oktató munka végezhető.
Az iskolai begyakorlást követően lehetőség nyílik arra is, hogy a tanulók az otthoni feladataikat már saját eszközeiken, de a tanító nénik irányításával és ellenőrzésével, az internetet jó célra használva készítsék el.

 

A mappában található képek előnézete Tabletek segítségével élmény a tanulás